Михаил Миков коментира пред Нова тв евентуално ново правителство:Представям си правителство

...
Михаил Миков коментира пред Нова тв евентуално ново правителство:Представям си правителство
Коментари Харесай

Миков: Партиите не е нужно да се разбират с главния прокурор

Михаил Миков разяснява пред Нова тв вероятно ново правителство:

„ Представям си държавно управление с етикет „ експертно ”, „ национална отговорност ”, „ на спасението ”. Това ще бъде формулата, посредством която да се направи опит тези тежки думи и междуличностни връзки в последните година-две да бъдат позагърбени ”.

Той разяснява съглашението сред ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ за ротационното председателство на Народното събрание и някои комисии в Народното събрание: „ Беше наречено като джентълменско, аз считам, че става въпрос същинско съглашение сред еднородови, едновидови политически сили с идентични външнополитически и вътрешнополитически цели ”.  По думите му едно болшинство може да се назова и маскира всячески.

„ Партиите не е нужно да се схващат с основния прокурор. Трябва да прокарват някаква ясна политика. Има риск тази фрустрация по тематиката с основния прокурор да докара до едно разминаване с разбирането за разделянето на управляващите. Все повече политици приказват за надзор. Абсурдно е да се управлява самостоятелна власт. Тази фиксация кара доста хора да си мислят, че става въпрос за елементарна промяна на персонажите ”. Така някогашният водач на Българска социалистическа партия разяснява тематиката с възможното следствие на Иван Гешев.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР